Londra-Mumbai uçağı Diyarbakır'a acil iniş yaptı

Londra-Mumbai uçağı Diyarbakır'a acil iniş yaptı
Virgin Atlantic’in Londra-Mumbai seferini gerçekleştiren VS358 uçuş numaralı Airbus A350-1000 tipi yolcu uçağı, uçakta bulunan bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Diyarbakır Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

TİGRİS HABER - Virgin Atlantic’in Londra-Mumbai seferini gerçekleştiren VS358 uçuş numaralı Airbus A350-1000 tipi yolcu uçağı, uçakta bulunan bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Diyarbakır Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Ancak iniş sırasında yaşanan teknik bir sorun nedeniyle uçakta arıza meydana geldi ve uçuş planı aksadı.

Yolcular Terminalde Bekletiliyor

Meydana gelen teknik arıza nedeniyle uçak seferine devam edemezken, yolcuların konaklama süreciyle ilgili de vize sorunu ortaya çıktı. Birleşik Krallık - Hindistan rotasında bulunan yolcuların Türkiye’ye resmi giriş yapabilmesi için vize gerekiyor. Bu nedenle yolcular, havalimanı hava tarafında terminalde bekletiliyor ve otellere yönlendirilemiyor.

Yetkililer, yolcuların mağdur olmaması için havalimanı şartları dahilinde en iyi çözümün sağlanması için çalışmaların sürdüğünü belirtiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum