Lady Rose Hanbury Kimdir? Prens William ve Kate Boşanıyor mu?

Lady Rose Hanbury Kimdir? Prens William ve Kate Boşanıyor mu?
Lady Rose Hanbury, İngiliz asilzade bir aileden gelmektedir. 15 Mart 1984 tarihinde dünyaya gelen Hanbury, babası Timothy Hanbury ve annesi Emma Hanbury tarafından büyütülmüştür. Genç kız kardeşi Marina, Durham 7. Kontu Edward Lambton'ın üçüncü eşidir.

TİGRİS HABER - Kariyerine moda modeli olarak başlayan Hanbury, daha sonra Muhafazakar politikacı Michael Gove için bir araştırmacı olarak çalışmıştır. 24 Haziran 2009'da Chelsea Belediye Sarayı'nda David Cholmondeley, 7. Cholmondeley Markisi ile evlenmiş ve üç çocukları olmuştur: Alexander Hugh George Cholmondeley, Oliver Timothy George Cholmondeley ve Iris Marina Aline Cholmondeley.

Hanbury ve ailesi, Norfolk'taki Houghton Hall'da yaşamaktadır. Lady Rose Hanbury'nin, Prens ve Prenses of Wales ile olan dostluğu ve East Anglia Çocuk Yardım Vakfı (EACH) gibi yardım kuruluşlarının himayesi altında olması da dikkat çekicidir.

Hanbury, 6 Mayıs 2023'te, Kral III. Charles'ın taç giyme töreninde, Kral III. Charles'ın Taç Giyme Madalyası ile onurlandırılmıştır.

Prens William ile olan iddialı ilişkisi, birçok haber kaynağında dile getirilmiş olsa da doğruluğu tartışmalıdır. Ancak, bu konu dünya çapında geniş kapsamlı haberlere konu olmuştur.

Prens William ve Kate Middleton arasında herhangi bir boşanma durumu söz konusu değildir. Uzun süredir birbirlerini tanıyan çiftin ilişkisi derin köklere sahiptir ve yaşadıkları kavgalar genellikle hızla çözülmektedir.

Bu gelişmeler ve Hanbury'nin yaşamı hakkındaki daha fazla detay için güncel haber kaynaklarını takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.