Kaybolan papağanı 20 bin liraya geri aldı

Kaybolan papağanı 20 bin liraya geri aldı
Bağlar ilçesinde yaşayan Murat Gülcanoğlu, 33 bin liraya aldıktan sonra kısa süre önce kaybolan ve bulan kişinin kuş evine sattığı papağanını, 20 bin lira karşılığında geri aldı.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da 1 ay önce 33 bin TL’ye aldığı ve kısa bir süre önce kaybolan papağanını, satıldığı bir kuş evinden 20 bin lira karşılığında geri aldı.

kayip-papaginini-20-bin-lira-vererek-geri-aldi-1.jpg

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde oturan Murat Gülcanoğlu, 1 Haziran’da 33 bin TL’ye Jako Papağan aldı. Evcil olan papağan 1 Temmuz’da balkon kapısının açık olmasından dolayı uçtu. Otobüs duraklarına ‘Allah’ını seven Bu numarayı arasın’ afişi astı. Kısa bir süre sonra afişte yer verdiği cep numarasını arayan bir şahıs, kuşunun kendisinde olduğunu verdiği adrese gelip alabileceğini söyledi.

kayip-papaginini-20-bin-lira-vererek-geri-aldi-2.jpg

Bunun üzerine Bağlar İlçesi Fatih Mahallesi’ndeki kuşçuya giden Papağanın sahibi Gülcanoğlu, kuşunun satıldığını öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gülcanoğlu, kuşunu kuşçuya satan şahsı telefona ile aradı. Telefonu açan şahıs,

kayip-papaginini-20-bin-lira-vererek-geri-aldi-3.jpg

"Bu kuş bana gökten geldi" parasını vermesi durumunda kuşunu geri alabileceğini söyledi. Papağanını geri almak için istenilen parayı vermek zorunda kalan Murat Gülcanoğlu, kaybolan kuşunu para ile aldığı için buruk bir sevinç yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum