İmamoğlu: "Bizi yolumuzdan ayıramazlar, ülkemizi özgür kılacağız"

İmamoğlu: "Bizi yolumuzdan ayıramazlar, ülkemizi özgür kılacağız"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldığı İstinaf sürecindeki davaya ilişkin konuştu.

TİGRİS HABER - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldığı İstinaf sürecindeki davaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yargı eliyle yarış dışı bırakılmak istendiğini belirten İmamoğlu, ''Yenemeyeceği rakiplerini yargıyı alet ederek yarış dışı bırakmaya çalışıyorlar'' dedi. İmamoğlu, "Bu millete ses olmaktan, hizmet etmekten var gücümle çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Ülkemizi özgür kılacağız hem de çok yakın bir gelecekte. Milletle yeniden büyük bir hikaye yazacağız" şeklinde konuştu.

İBB Başkanı İmamoğlu, parti programının görüşüldüğü CHP'nin ATO Congresium'daki "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı" adı verilen 20. Olağanüstü Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, parti olarak son derece önemli bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Bugün dünden daha demokratik, daha katılımcı ve daha özgürlükçü bir partiye uyandık. Bugün artık iktidar olmaya çok daha yakınız. Türkiye’yi daha demokratik, daha özgür ve daha eşit kılacak parti biziz" dedi. "Artık müzmin muhalefet dönemi bitmiştir, tarihe gömülmüştür" ifadesini kullanan İmamoğlu, "CHP değişmektedir. CHP artık iktidar olamayacağına inanan, partiyi yönetmeyi ülkeyi yönetmenin önüne koyanların partisi değildir, olamaz. Çünkü CHP, artık Türkiye’nin birinci partisidir. CHP, artık iktidar partisi olmalıdır, birinci partisi olması yetmez. ‘Cumhuriyet Halk Partisi iktidar partisi’ yazacağız inşallah bundan sonraki toplantılarda" şeklinde konuştu.

Kaynak:T24

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.