Fenerbahçe kongresinde Diyarbakır detayı

Fenerbahçe kongresinde Diyarbakır detayı
Fenerbahçe'nin yeni başkanı bugün yapılan kongre ile belirlenecek. Akşam saat 17.00'a kadar devam edecek oy kullanma işleminden sonra oyların sayım ve tasnifi yapılarak yeni başkan daha sonra açıklanacak.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılan kongreye Diyarbakır damgasını vurdu. Diyarbakır'dan oy kullanmaya giden delegeler arasında Diyarbakırlı tanıdık yüzler de oy kullandı. Bunlardan biri olan Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, Aziz Yıldırım'a açık destek verdiklerini belirterek, onun başkan olmasını istediğini söyledi.

fenerbahce-kongresinde-diyarbakir-detayi-5.jpegMevcut başkan Ali Koç ve Diyarbakırlı iş insanı eski başkan Aziz Yıldırım'ın yarıştığı seçimde 46 bin 410 delege oy kullanacak. Kongrede oy kullanmak için Diyarbakır'dan İstanbul'a giden çok sayıda delege olduğu öğrenilirken, bunlardan biri olan Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, Fenerbahçe forması giyerek hem başkan, hem de yönetim kurulu oluşmasına katkı sundu. Halk TV ekranlarına da konuk olan İskenderoğlu, Diyarbakırlı hemşerisi Aziz Yıldırım'a oy verdiğini belirterek, "Aziz başkanın gelmesini istiyoruz. 6 senedir Fenerbahçe şampiyon olamıyor ve futbol takımında sportif bir başarı yok. Milyonlarca lira boşa harcandı. Aziz Yıldırım'a oy vererek destekledim. Diyarbakır'dan gelen delegelerin hepsi de Aziz Yıldırım'a oy verdi. Umarım Aziz başkan kazanır ve şampiyon oluruz. Morinyo ile de ilk teması Aziz Yıldırım kurdu, şahsen biliyorum. Bu akşam Aziz Başkan yeniden Fenerbahçe'nin başkanı olacak inşallah" dedi.

fenerbahce-kongresinde-diyarbakir-detayi-3.jpeg

Bu arada Aziz Yıldırım, oy kullanmak için geldiği sandık bölgesinde, onu görenler, lehinde tezahürat yaparak, sevgilerini dile getirdikleri görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum