Eylül ayında şansa dikkat: Astrologlardan tehlikeli 5 gün uyarısı

Eylül ayında şansa dikkat: Astrologlardan tehlikeli 5 gün uyarısı
Astrologlar, şansın herkesin aleyhine dönebileceği Eylül ayının en tehlikeli beş gününü paylaştı. Bu önemli astronomik olaylarla ilgili olabilir.

4 EYLÜL - MARS YENGEÇ BURCUNA GEÇİYOR

4'üncü gün çok tehlikeli bir gün olacak. Yengeç burcundaki Mars çok ama çok kötü hissettiriyor. Aslında Yengeç burcunda Mars en yıkıcıdır. 4'ünde, hırslı insanlar için motivasyonlarını kaybedebilecekleri için çok olumsuz bir dönem başlıyor. Mars bizi en iyi olma arzusundan mahrum bırakacak, bu nedenle zorluklara ve depresif ruh hallerine rağmen ateşi kendi içinde tutmayı bilenler önümüzdeki iki ayda önde olacak.

13 EYLÜL – 13 CUMA

13'üncü Cuma çok ama çok tehlikeli bir gün. İşaretlere göre böyle bir günde kimseye zarar vermek istememeli ve olumsuz insanlarla iletişim kurmamalısınız. 13'üncü Cuma günü negatifliğin güçleri gelişiyor. Dünyamızda karanlık enerji hüküm sürecek. Dikkat olmak gerekiyor.

18 EYLÜL - KISMİ AY TUTULMASI

18'i Balık burcunda Ay tutulması günü olması nedeniyle son derece olumsuz bir gün. 18 Eylül'de aşk alanında, özellikle de öz sevgide pek çok sorun bekleniyor. Kendini sevme, hem yetersiz hem de aşırı, Dünyadaki tüm insanlara büyük sorunlar getirebilir. Ayrıca bu gün imajınızı değiştirmeniz, yeni şeyler satın almanız ve boş sözler vermeniz önerilmez. Karmanızı bozmamak için iyi işler yapın ve vicdanınıza göre hareket edin.

23 EYLÜL - VENÜS AKREP BURCUNA GEÇİYOR

Akrep'teki Venüs son derece yıkıcıdır. 23 Eylül'de enerjisi büyük ölçüde değişecek, bu da zihinsel ve fiziksel sağlığımızı olumsuz etkileyecektir. Bugün ve önümüzdeki üç hafta boyunca kendinizi çok fazla yormamaya çalışın. Önümüzdeki ayın 17'sinde Venüs zaten Yay burcunda olacak ve bu onun enerjisi üzerinde olumlu bir etki yaratacak. Bu arada arzularınıza dikkat edin ve sağlığınızı izleyin. Aşk alanında 23'ünde ve genel olarak Eylül ayı sonlarında kıskançlık patlamaları yaşanabilir.

30 EYLÜL – GÜNEŞ ve MERKÜR KAVUŞUMU

Tüm ayın en yaygın yönü ayın 30'unda planlanıyor. Güneş ve Merkür her zaman olduğu gibi hayatın her alanını olumsuz etkileyecek. Mali ve iş dahil. Hepimizin kötü bir ruh hali, pek çok sağlık sorunu ve aşırı kaygısı olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.