EURO 2024 Avrupa Şampiyonası B grupta derbi karşılaşma

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası B grupta derbi karşılaşma
EURO 2024 Avrupa Futbol şampiyonasında Bugün C ve B grup karşılaşmaları belli olurken, B grupta İspanya ve İtalya arasında oynanacak karşılaşma derbi niteliğinde bir maç olacak.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Almanya'nın 10 değişik şehrinde 24 milli takımın katılımıyla düzenlenen ve toplamda 51 karşılaşmanın yapılacağı, EURO 2024 Avrupa Futbol turnuvasının ikinci karşılaşmalarında C ve B Grup maçlarının ikinci karşılaşmalarında bugün oynanacak karşılaşmalar belli oldu.

Bugün ( TSI ) Saatiyle; 16.00’da C grupta mücadele eden ve ilk maçında sahadan beraberlikle ayrılan Slovenya ilk maçında sahadan mağlubiyetle ayrılan Sırbistan’la oynayacak.

Aynı grupta mücadele eden ve ilk maçında galibiyetle alarak 3 puanı hanesine yazdıran, İngiltere ise ilk maçında sahadan beraberlikle ayrılan Danimarka ile Bugün ( TSI ) Saatiyle;19.00’da karşı karşıya gelecek.

Bugün ( TSI ) Saatiyle; 22.00’deB grupta mücadele eden ilk maçlarını galibiyet alan iki takım karşı karşıya gelecek. Derbi maç niteliğinde olacak olan bu karşılaşmada İlk maçını 3-0’lık skorla kazanan İspanya milli takımı ilk maçında 2-1’lik skorla kazanan İtalya milli takımıyla günün kapanış maçını oynayacak

EURO 2024 gruplarında TSİ maç programları şöyle:

C ve B Grupta Bugün Perşembe Günü;.

C Grupta

Slovenya – Sırbistan maçı (TSI ) Saat 16.00'da

Danimarka - İngiltere maçı (TSI ) Saat 19.00'da

B Grupta

İtalya – İspanya maçı (TSI) Saat 22.00'de oynanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.