Eşbaşkanlar, 1 Mayıs mitinginde

Eşbaşkanlar, 1 Mayıs mitinginde
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Batman'da düzenlenen 1 Mayıs mitingine katılarak işçi ve emekçilerin oluşturduğu kortejde yürüdü.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Emek ve Demokrasi Platformu’nun düzenlediği 1 Mayıs mitingine katılmak için Batman’a gitti.

Batman Belediyesine ziyaret

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, miting öncesi Batman Belediyesi'ni ziyaret etti. Eş Başkanlar, Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, Başkan Yardımcıları Çiğdem Sevim Demir, Mustafa Tuğyıldız ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı. Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, Sönük'ü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

batman.jpg

Eşbaşkanlar işçi ve emekçilerle yürüdü

Ziyaretin ardından Eş Başkan Bucak ve Hatun, Batman Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde düzenlenen 1 Mayıs mitingine, işçi ve emekçilerin oluşturduğu kortejlerde yürüdü. Yoğun katılımın olduğu gözlenen kortejler, Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Word Mar Kavşağı’nda bir araya gelerek mitingin düzenlendiği 8 Mart Kadın Parkı’na yürüdü.

Yürüyüş ve mitingde yoğun ilgi gören Eş Başkanlar, işçi ve emekçilerin yanında yer alacakları mesajını verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.