Dünya klasiğinden uyarlandı: 25 Temmuz'da Netflix'te

Dünya klasiğinden uyarlandı: 25 Temmuz'da Netflix'te
Batı edebiyatı klasiklerinden Boccaccio imzalı Decameron hikayelerinden uyarlanan dönem dram- komedisi 'The Decameron' 25 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak

TİGRİS HABER - Kathleen Jordan’ın yaratıcısı, yürütücü ve yönetici yapımcısı olduğu bir dönem dram‑komedisi olan The Decameron, 25 Temmuz’da Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Giovanni Boccaccio'nun 1348'den 1351'e kadar üç yıl boyunca Avrupa'daki veba salgını sırasında tanık olduğu olayradan etkilenerek kaleme aldığı, Floransa’nın dışındaki büyük Villa Santa’ya sığınan bir grup soylu ve hizmetçilerinin hikâyesini anlatan dünya klasiği Decameron hikayelerinden uyarlanan dizi, izleyicilere eserin esnek bir yorumunu sunuyor.

Dizide Tony Hale, Zosia Mamet, Tanya Reynolds, Amar Chadha-Patel, Leila Farzad, Lou Gala, Karan Gill, Saoirse-Monica Jackson, Douggie McMeekin ve Jessica Plummer rol alıyor.

RaniniTv'nin haberine göre, 8 bölümlük mini dizinin yapımını Jenji Kohan'ın şirketi Tilted Productions üstleniyor. Kohan, Jordan ve yönetmen Michael Uppendahl'ın yanı sıra Tilted'dan Blake McCormick ile Tara Herrmann baş yapımcı olarak görev yapıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.