Diyarbekirspor onursal Başkanı İlhanlı DTSO’yu ziyaret etti

Diyarbekirspor onursal Başkanı İlhanlı DTSO’yu ziyaret etti
Diyarbekirspor Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı, kulüp yöneticisi Cemal Doğrul ile birlikte Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı, eski kulüp yöneticisi Cemal Doğrul ile birlikte Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya'yı makamında ziyaret etti. İlhanlı, Diyarbakır’ın ekonomik ve sportif geleceği üzerine Diyarbakır’ın gençlerine ve sporuna katkı sağlamak amacıyla el birliği yapılmasının çok önemli olduğunu ifade etti

Fevzi İlhanlı, Diyarbekirspor’un hedeflerinin sadece sportif başarıyla sınırlı olmadığını, aynı zamanda kentin gençlerine sosyal ve sportif alanlarda fırsatlar sunmayı hedeflediklerini belirtti. İlhanlı, "Diyarbakır’ın sahip olduğu genç nüfusun büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. Sporu sadece bir başarı aracı olarak değil, gençlerimizin sosyal gelişimi ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına da çok önemli görüyoruz” dedi.

dtsoyu-diyarbekirspor-baskani-ziyaret-etti-3.jpgKaya: Memnuniyet duyduk

DTSO Başkanı Mehmet Kaya ise, Diyarbekirspor’un kentin diğer profesyonel ikinci takımı tarafından gençlerin spor aracılığıyla topluma kazandırılmasının Diyarbakır’ın geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı. Kaya, “Diyarbekirspor, sadece bir futbol kulübü değil, aynı zamanda şehrin Amedspor ile birlikte ikinci profesyonel liglerinde Diyarbakır ilini temsil eden takımımızdır. Bu çalışmalardan ve başkanın ziyaretinden çok memnun olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.