Diyarbekirspor 'da Serikspor maçı açıklaması

Diyarbekirspor 'da Serikspor maçı açıklaması
Diyarbekirspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, Serik Belediyespor'a karşı oynadıkları 4-2'lik mağlubiyetin ardından Tigris Haber'e konuştu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor rakibin güçlü ve tecrübeli bir takım olduğunu belirtti.

Kalafatoğlu,"Serik Belediyespor maçını değerlendirirken şunu söylemeliyim, karşımızda ligin güçlü ve tecrübeli bir takımı vardı. Maçın başında planladığımız gibi sahada etkili olduk ve öne geçmeyi başardık. Ancak, ilk yarının son dakikalarında, uzatmalarda yediğimiz beraberlik golü, takımın moralini oldukça bozdu. Soyunma odasına galip olarak gitseydik, ikinci yarıya çok daha farklı bir motivasyonla çıkardık. O gol, maalesef oyun anlayışımızı etkiledi.

İkinci devreye aynı oyun planıyla başladık ama peş peşe gelen iki gol, oyunun kontrolünü kaybetmemize neden oldu. Bu dönemde yaptığımız hatalar, maalesef skora yansıdı. Ancak, şunu da belirtmeliyim ki yeni yaptığımız transferlerle birlikte takımın gücüne güç katacağız. Bu kadro tam anlamıyla oturduğunda, Diyarbekirspor bu ligin en iyi takımlarından biri olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz, hatalarımızdan ders çıkaracağız ve çok daha iyi bir Diyarbekirspor sahada olacak." Diye konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum