Diyarbakırlı sanatçı Kırmızıgül'den sert eleştiriler

Diyarbakırlı sanatçı Kırmızıgül'den sert eleştiriler
Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, toplumsal çürümeye dikkat çekerek, "Kötülük dört bir yanımızı sarmış, adalet canlanmazsa bu ülke kurtulamaz!" dedi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakırlı ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, toplumsal sorunlara dikkat çekerek çarpıcı bir açıklamada bulundu. Kırmızıgül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ekonomik zorluklar, adaletsizlikler ve yozlaşan değerler karşısında derin bir üzüntü duyduğunu ifade etti.

mahsum-kirmizigul-1.jpeg

"Bir yanda çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için intihar eden onurlu babalar, diğer yanda para uğruna her türlü kötülüğü göze alanlar var" diyen Kırmızıgül, çocukların ve kadınların güvende olmadığını, mafya çetelerinin ve uyuşturucu baronlarının sokaklarda kol gezdiğini vurguladı.

mahsum-kirmizigul-2.jpeg

“SİYASİLER VE DİN TÜCCARLARI HALKIN İNANÇLARINI İSTİSMAR EDİYOR”

Kırmızıgül, siyasilerin ve din tüccarlarının halkın inançlarını ve yaşamını istismar ettiğini belirterek, toplumsal çürümeye karşı adaletin, temiz siyasetin ve hukukun bir an önce harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Sanatçı, toplumun en derin damarlarına işlemiş bu çürümenin, sadece adil ve cesur insanların liderliğinde durdurulabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum