Diyarbakırlı Kadın Vekil, kadın muhtarları ağırladı

Diyarbakırlı Kadın Vekil, kadın muhtarları ağırladı
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, kadın muhtarlarla bir araya gelerek mahalle hizmetlerinden kadına yönelik şiddetle mücadeleye kadar pek çok konuyu ele aldı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mervenur Seyit Beşe ile birlikte Diyarbakır’ın merkez kadın muhtarlarıyla buluştu.

suan-kepolu-kadin-muhtarlar-1.jpeg

Görüşmede, mahallelerde yapılacak hizmetler, kadına yönelik şiddetle mücadele ve kadının güçlendirilmesi gibi önemli konular masaya yatırıldı.

suan-kepolu-kadin-muhtarlar-2.jpeg

Ataman, kadın muhtarların özverili çalışmalarına teşekkür ederken, Diyarbakır’a hizmet yolunda inançla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum