Diyarbakır'daki hasarlı bina uyuşturucu merkezine döndü

Diyarbakır'daki hasarlı bina uyuşturucu merkezine döndü
Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi Yenişehir Mahallesi'nde, Kahramanmaraş merkezli depremden ağır hasar gören bir bina, uyuşturucu madde kullanıcılarının meskeni haline geldi. Yıkılma tehlikesi arz eden bu binanın bir an önce yıkılması talep ediliyor.

Sait Bayram - Özel

TİGRİS HABER - Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Diyarbakır'da ağır ve orta hasarlı binalar, tehlike oluşturmayı sürdürüyor. Yıkılması gereken bazı binalar, hala yıkılmadığı için hem yapısal risk taşıyor hem de kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmakta.

hasarli-bina.jpg

Yenişehir Mahallesi'nde yer alan Kurt İsmail Paşa 2. Sokak'taki Volkan Apartmanı'nın yanında bulunan 9 katlı ağır hasarlı bina, 1.5 yıldır yıkılmayı bekliyor. Çevre sakinleri, bu binanın uzun süredir uyuşturucu bağımlıların mekanı haline geldiğini belirterek, binanın bir an önce yıkılmasını ve güvenliğin sağlanmasını talep ediyor.

Vatandaşlar, binanın tehlikeli yapısının yanı sıra sosyal sorunlara da yol açtığını vurgulayarak, yetkililerin bu duruma acilen müdahale etmesini istiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.