Diyarbakır’da iklim ve havada değişim

Diyarbakır’da iklim ve havada değişim
 Özel Haber
Diyarbakır’da gündüz hava sıcaklığı 40 derece civarında seyrederken akşam saatlerinden itibaren ise gökyüzünü aniden karabulutlar sardı ve ardından aralıklarla yağmur yağdı. Gece saat 20.30 sıralarında ise gök gürlemesiyle birlikte şimşekler çaktı.

Ramazan YAVUZ-ÖZEL

TİGRİS HABER -Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasındaki arazilerde çıkan ve 15 vatandaşın yaşamına mal olan yangınların acısı henüz dinmemişken, Çınar’ın Kazıktepe ve Bismil’in Başakşehir bölgesindeki arazilerde tekrar yangın çıkması tedirginlik yarattı.

diyarbakir-degisen-hava-4.jpeg Haziran ayında bunaltıcı sıcaklar yaşayan Diyarbakır’da akşam saatlerinde kentin üzerinde şiddetli rüzgârla birlikte aniden beliren kara bulutlar ve ardından aralıklarla yağan yağmur vatandaşa rahat nefes aldırdı.

degisen-hava-diyarbakir-4.jpeg

Sıcaklardan bunalan vatandaşlar yer yer yağan yağmurla birlikte serin havanın tadını çıkarırken, “havanın serinlemesi için az da olsa yağmur yağması bir taraftan iyi oldu ancak henüz biçilmemiş araziler için iyi olmadı.

degisen-hava-diyarbakir-2.jpeg

Diyarbakır’da havalarda bir garip oldu. Bunaltıcı sıcaklar aniden geçip yerini yağmurlu serin havaya bıraktı” demekten kendilerini alamadı.

degisen-hava-diyarbakir-1.jpeg

degisen-hava-diyarbakir-5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum