Diyarbakır’da Eşbaşkanlar halkla buluştu

Diyarbakır’da Eşbaşkanlar halkla buluştu
Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Bağcılar Mahallesi'nde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşların taleplerini dinledi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Bağcılar Mahallesi'nde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşların taleplerini dinledi. Temizlik, güvenlik ve altyapı konularında çözümler vaat eden Eş Başkanlar, halkın kararlarının kendileri için esas olduğunu vurgulayarak önümüzdeki 5 yılda bu taleplerin karşılanacağına söz verdi.
Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Bağcılar Mahallesi'nde düzenlenen bir halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi. Temiz ve güvenli mahalleler talep eden yurttaşlar, belediyeden bilinçlendirme çalışmaları yapmasını istedi. Eş Başkanlar, halkın taleplerinin kendileri için öncelik olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu taleplerin yerine getirileceğini belirtti.
KAYYIMLARIN YARATTIĞI TAHRİBATA DİKKAT ÇEKİLDİ
Toplantıda, kayyımların yarattığı tahribata dikkat çeken Eş Başkan Siraç Çelik, kayyımların halkın ihtiyaçlarına yönelik hiçbir çalışma yapmadığını ifade etti. Belediye kaynaklarının kayyımlar tarafından talan edildiğini belirten Çelik, yeni dönemde halkın çıkarlarının öncelikli olduğunu dile getirdi. Eş Başkan Leyla Ayaz da belediye yönetiminde halkla birlikte hareket edeceklerini, temiz ve güvenli sokaklar için çalışmalar yapacaklarını söyledi.
YEŞİL ALAN, ULAŞIM, KALDIRIM ONARIMI TALEPLERİ
Vatandaşlar ayrıca yeşil alanlar, ulaşım kolaylığı, kaldırımların onarımı, oyun alanları ve istihdam konularında da taleplerini iletti. Eş Başkanlar, temizlik konusunda belediyenin yeni araçlarla güçlendirileceğini ve halkla işbirliği içinde temiz mahalleler yaratacaklarını açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.