Diyarbakır'da Deniz Feneri Derneği’nin geçici giyim mağazası açıldı

Diyarbakır'da Deniz Feneri Derneği’nin geçici giyim mağazası açıldı
Diyarbakır'da Deniz Feneri Derneği geçici giyim mağazası, Yenişehir ilçesinde Vali Murat Zorluoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

Sait Bayram
TİGRİS HABER - Vali Zorluoğlu, açılışta yaptığı konuşmasında, hem şehrin ekonomik potansiyelini güçlendirmek hem de insanlara destek olmak için hep birlikte çalıştıklarını belirtti. "Sahip olduğumuz OSB'lerde 20 bin üzerinde insanımız çalışıyor. Yeni hayata geçecek olan OSB’ler ve fabrikalarla da istihdamı artırmak için hep birlikte gayret gösteriyoruz." diyen Vali Zorluoğlu, şehrin tarım ve iş gücü gibi potansiyeline dikkat çekti.
Vali Zorluoğlu, konuşmasının devamında dinimizin temel ilkelerinden biri olan yardımlaşmaya vurgu yaptı. Peygamber Efendimizin "İnsanlardan en hayırlısı insanlara faydalı olandır." hadisi şerifini hatırlatan Vali Zorluoğlu, Deniz Feneri Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının bu konuda gösterdiği çabayı takdirle karşıladıklarını belirtti. Vali Zorluoğlu, Deniz Feneri Derneği’nin 13. Kalıcı mağazasının da Diyarbakır’da açılmasını arzu ettiklerini sözlerine ekledi.
Açılış programına, Vali Zorluoğlu'nun yanı sıra Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız, MÜSİAD İl Başkanı Mehmet Bozkuş ve AK Parti MKYK Üyesi Sümeyye Esenyel de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum