Diyarbakır Yenişehir Belediyespor el birliğiyle Bal ligine kilitlendi

Diyarbakır Yenişehir Belediyespor el birliğiyle Bal ligine kilitlendi
Diyarbakır Yenişehir Belediyespor, geçen sezon Diyarbakır liginden Süper Amatör Lig'e düşmesinin ardından, 2024-2025 sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanmaya karar verdi.

Şehmus KIZILASLAN - Özel Haber


TİGRİS HABER - Diyarbakır Yenişehir Belediyespor Takımı bu sezonu yeniden BAL Ligine (Bölgesel Amatör Lig) yükselme hedefiyle mücadele edecekleri belirtti.

Bu doğrultuda Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'un Teknik sorumlu Antrenörleri ve oyuncuları Belediye Eş Başkanları Mehmet Ergün ve Safiye Akdağ'ı makamlarında ziyaret ederek destek ve görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarete, kulüp yöneticileri Hacı Aktaş ve Recep Fiday da katıldı. Görüşmede takımın altyapıya verdiği önem, genç ve dinamik bir kadro ile başarılı bir belediye temsilini hedefledikleri vurgulandı. Özellikle genç sporcuların gelişimine ve altyapının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapılacağı belirtildi. Takımın, bu hedeflere ulaşmak için belediyenin sağladığı desteklerin büyük önem taşıdığına değinildi.

whatsapp-image-2024-09-17-at-10-33-09-1.jpegKulüp yöneticilerinden Recep Fiday, geçen sezon BAL Ligi'nde iyi bir performans sergilemelerine rağmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun sezon başında belirttiği genel statü nedeniyle küme düştüklerini ifade etti. Fiday, bu sezon Hacı Aktaş ile birlikte takımı yeniden BAL Ligi'ne yükseltmek için büyük çaba harcayacaklarını söyledi. Hacı Aktaş da, takımın güçlü bir ekip olduğunu ve ellerinden gelenin en iyisini yaparak Yenişehir Belediyespor'u hak ettiği üst lig olan BAL Ligi'ne çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, gençlerin spora kazandırılmasının önemine vurgu yaparak, altyapıyı güçlendirmek için çalışacaklarını söyledi.

Hacı Aktaş ve Recep Fiday belediye eş başkanları Mehmet Ergün ve Safiye Akdağ'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Bu kulüp ve takım, başkanlarımızın desteğiyle en iyi yerlere gelecektir," diye konuştular.

whatsapp-image-2024-09-17-at-10-33-08.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.