Amedspor kadın futbol takımı ligin iyi iki takımına kök söktürdü

Amedspor kadın futbol takımı ligin iyi iki takımına kök söktürdü
Amedspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde güçlü rakiplerine karşı aldığı sonuçlarla dikkat çekti.

Şehmus KIZILASLAN Özel Haber

TİGRİS HABER - Amedspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen iki güçlü rakibi karşısında elde ettiği sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yeşil Kırmızılı takım teknik direktörü Erhan Eren Tigris Haber’e ligin ilk iki haftasını değerlendirdi.

Amedspor Teknik adamı Erhan Eren Sezona Diyarbakır’da yapılan hazırlık kampıyla başlayan ve sezon başında çok ciddi bir hazırlık süreci geçirmediklerini, kamp döneminde yeterli sayıda hazırlık maçı yapamamış olmasına rağmen lige iyi başlangıç yaptıklarını söyleyen, Eren “Ligin ilk iki haftasında, hem Gaziantep temsilcisi ALG Spor hem de Ankara Büyükşehir Fomgetspor ile karşılaştıklarını ve her iki maçta da üstün bir oyun sergileyip öne geçmelerine rağmen son dakikalarda yediği gollerle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını” vurguladı.

whatsapp-image-2024-09-17-at-13-54-08.jpeg

Eren “Ligin en iyi iki takımları karşısında üstün oynayan taraf olduk

Eren şunları söyledi ; “Ligin başından transfer döneminde önemli isimleri kadromuza katmak için çok uğraşmamıza rağmen ancak imkan dâhilinde iyi transfer yaptığımıza inanıyorum. Ancak takımda eksik mevkilerde 4-5 tane daha acil transfer ihtiyacımız olduğunu söylemek isterim. Henüz transfer tahtasının kapanmasına çok zaman var o zamana kadar Kaleci, Stoper ve iki orta sahaya oyuncusu alabilirsek takımda oyuncu anlamında kadroda derinlik olmasa bile bu kadroyla ligi eni iyi yerde tamamlayacağımıza inanıyorum” diye belirten, Teknik adam ligin ilk iki haftasında çok ciddi iki rakipleriyle oynadıkları ve iki takımda sezon hazırlıklarını Avrupa geçiren, Gaziantep ALGspor ve Ankara Büyükşehir Fomgetspor takımları karşısında önde götürdükleri maçtan son dakikalarda yedikleri gollerle sahadan beraberlik ayrılmanın üzüntüsünü de dile getirdi.

Erhan Eren: "İsimler Önemli Değil, Amedspor Ruhu Kazandırır"

Eren, futbolcularına her maç öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bizim için rakip takımların isimleri veya büyüklükleri önemli değil. Amedspor olarak sahaya çıktığımızda ruhumuzu ve mücadelemizi ortaya koyduğumuz sürece başarılı oluruz” ve İlk iki hafta aldıkları beraberliklerin moral bozucu olmadığını, aksine ligi en iyi yerde bitirmek adına önemli bir deneyim kazandıklarını ve Amedspor’un her geçen hafta daha iyi bir performans sergileyeceğini ve Takımı, sezonun geri kalanında da bu mücadeleci ruhu sahaya yansıtarak, hem taraftarlarını mutlu etmeye devam edeceklerini ifade etti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum