Diyarbakır Yenişehir Belediyesinde kadrolu işçileri sevindiren imza

Diyarbakır Yenişehir Belediyesinde kadrolu  işçileri sevindiren imza
Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir Belediyesi’nde Belediye-İş sendikasına üye kadrolu 43 işçinin maaşlarına 3500 liralık artış yapılması için ek protokol imzalandı.

Ramazan Yavuz

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir Belediyesi’nde Belediye-İş sendikasına üye kadrolu 43 işçinin maaşlarına 3500 liralık artış yapılması için ek protokol imzalandı. Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı M.Salih Gezen, Yenişehir Belediyesi eş başkanları Safiye Akdağ ve Mehmet Ergün’e teşekkür etti.

DEM Partili Yenişehir Belediyesi’nde kadrolu 43 işçinin maaşlarının iyileştirilmesi amacıyla Belediye-İş sendikasının girişimleri sonuç verdi.

Sendikaya üye kadrolu 43 işçinin maaşlarına 3500 lira daha ek zam yapılması için ek protokol imzalandı. Kadrolu işçileri sevindiren imza törenine Yenişehir Belediyesi eş başkanları Safiye Akdağ, Mehmet Ergün, Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı M.Salih Gezen, Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi Mali Sekreteri Fikret Gözen, Belediye-İş Sendikası Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Sadiye Bulut ve Yenişehir Belediye Başkanlığı işyeri temsilcisi Salih Kaya katıldı.

“Başkanlar işçi ve emekçinin yanında”

Belediye eş başkanlarına teşekkür eden Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı M.Salih Gezen, Belediye eş başkanlarının göreve geldiğinden beri her zaman işçi ve emekçinin yanında yer aldığını belirterek, “ Belediye-İş Sendikamız ile Yenişehir Belediyesi Başkanlığı arasında üyelerimizi kapsayan maaşlarına ek olarak 3.500 TL’nin ekleneceği Ek Protokolü imzaladık. Yönetime geldikleri ilk günden beri işçi ve emekçilerin her daim yanında olduklarını hissettiren, birlik ve beraberliğimizin daha güçlü olmasını sağlayan ve katkılarını esirgemeyen saygıdeğer Eş Başkanlarımız Sayın Safiye AKDAĞ’A, Mehmet ERGÜN’E, Yenişehir Belediyesi Meclis Üyelerine, Mali Hizmetler Müdürü Çetin TÜRKER’E ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum