Diyarbakır Valisi ile TSO Başkanı Kaya aynı masada

Diyarbakır Valisi ile TSO Başkanı Kaya aynı masada
Diyarbakır'da 8 yıl önce, Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum atanması ve bu uygulamaya Ticaret Odası Başkanlığının tepki göstermesiyle başlayan soğukluk, yıllar sonra Vali Murat Zorluoğlu'nun Diyarbakır'a atanmasıyla sona erdi.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne 8 yıl önce kayyum atanmasından sonra Ticaret Odası Başkanlığının bu uygulamaya tepki göstermesiyle başlayan gerginlik, Diyarbakır valileri ve TSO Başkanı Mehmet Kaya arasında gerginliğe neden oldu. Atanan bir çok vali, Mehmet Kaya'nın katıldığı organizasyonlara ya katılmadı, yada katılsa bile Mehmet Kaya ile bir araya gelmedi. Vali Murat Zorluoğlu'nun Diyarbakır'a atanmasından sonra valilik ile TSO arasındaki buzlar da erimiş oldu.

vali-zorluoglu-kaya-ayni-masada-2-001.jpg

Dün akşam Vali Murat Zorluoğlu ve TSO Başkanı Mehmet Kaya, bir düğünde aynı masada görüntülendi. İş insanı ve OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Ramazan Şimşek'in yeğeninin düğüne, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, TSO Başkanı Mehmet Kaya ve çok sayıda bürokrat ile iş insanı katıldı. OSB Başkan Vekili Şimşek, düğünde çekilen iki kare fotoğrafı sosyal medya platformundaki X hesabından paylaştı.

vali-zorluoglu-kaya-ayni-masada-3.jpg

Gelin ve damadın nikah şahitliği ve protokol masası olmak üzere iki kare fotoğraf birlikte Şimşek, "Evlatlarımızın mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayarak düğünümüze katılan, mutluluğumuzu paylaşan bürokratlarımıza, İş insanlarımıza, dostlarımıza ve tüm davetlilerimize ailem adına teşekkür ederim. Gelinimiz Zeynep'e ve yeğenimiz Süleyman'a her iki cihan saadeti dilerim" not ile birlikte paylaştı.

vali-zorluoglu-kaya-ayni-masada-1-001.jpg

Nikah şahitliğini Vali Murat Zorluoğlu ve TSO Başkanı Mehmet Kaya'nın da olduğu bazı bürokrat ve iş insanlarıyla birlikte yaptığı görülürken protokol masasındaki fotoğrafta ise Vali Murat Zorluoğlu, Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi ve diğer vali yardımcıları ile iş insanlarının aynı masada olduğu görülüyor. Vali Zorluoğlu ve vali yardımcılarıyla TSO Başkanı Mehmet Kaya'nın aynı masada ve aynı karada yer alması, her iki kurum arasındaki buzların eridiği şeklinde değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum