Diyarbakır Kongre Merkezinde temizlik

Diyarbakır Kongre Merkezinde temizlik
Eşbaşkanlar tarafından kısa bir süre önce başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde, merkez çevresinde temizlik yaptı. 8 yıldır yapılmayan temizliği yapan çalışanlara vatandaşlar da eşlik etti.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi çalışanları, Eşbaşkanlar tarafından kısa bir süre önce başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde, merkez çevresinde temizlik yaptı. 8 yıldır yapılmayan temizliği yapan çalışanlara vatandaşlar da eşlik etti.

sezai-karakocta-temizlik-1.jpg

Diyarbakır’ın Kültürel ve sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi personelleri, merkez çevresinde temizlik yaptı.

sezai-karakocta-temizlik-2.jpg

Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanlarınca kısa bir süre önce startı verilen ‘temizlik kampanyası’ çerçevesinde bir araya gelen personeller, dış alan temizliği yaptı. Halkın da destek verdiği temizlik kampanyasında, yabani otlar ve çöpler toplandı.

sezai-karakocta-temizlik-3.jpg

8 yıldır alan temizliği yapılmadığı için yabani otların yükseldiği ve çöp atıklarından dolayı nahoş görüntülerin yaşandığı Kongre Merkezi, 2 gün boyunca yapılan çalışmalar ile temiz bir görüntüye kavuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum