DBB Kadın Futbol Takımı'nın Kalecisi Özge Oğurgül, milli takımda

DBB Kadın Futbol Takımı'nın Kalecisi Özge Oğurgül, milli takımda
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı'nın genç yeteneği, 16 yaşındaki Özge Oğurgül, Türkiye U17 Kız Milli Takımı'na seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Özel Haber Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı'nın genç yeteneği, 16 yaşındaki Özge Eroğlu, Türkiye U17 Kız Milli Takımı'na seçilerek büyük bir başarıya imza attı. TFF 3. Lig Kadın Futbol Ligi'nde mücadele eden DBB Kadın Futbol Takımı, geçen sezonu namağlup tamamlayarak şampiyon olmuş ve Oğurgül'ün bu başarıda büyük katkısı olmuştu.

Özge Oğurgül'ün Kariyerindeki Dönüm Noktası:

2008 doğumlu genç kaleci, özellikle geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. 16 maçta yalnızca 4 gol yiyerek kalede güven veren Oğurgül, birçok kulübün radarına girmeyi başardı. Bu başarılı performansı, Türkiye U17 Kız Milli Takımı teknik ekibinin de gözünden kaçmadı ve Eroğlu, 6-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dünya U17 Şampiyonası için yapılacak kampa davet edildi.

DBB Kadın Futbol Takımı'nın Şampiyonluğu:

Geçtiğimiz sezonu namağlup bitirerek büyük bir başarıya imza atan DBB Kadın Futbol Takımı, ligin en az gol yiyen takımlarından biri oldu. Bu başarıda, savunma hattının yanı sıra kaleci Özge Oğurgül'ün de büyük payı vardı. Takım, sezon boyunca hem hücumda hem de savunmada üstün bir performans sergileyerek şampiyonluk ipini göğüsledi.

Eroğlu’nun Milli Takımda Yolu Açık

Özge Oğurgü'ün U17 Milli Takımı'na davet edilmesi, onun yeteneklerinin ulusal çapta tanındığının bir göstergesi. Genç kaleci, milli takım kampında göstereceği performansla hem takımını hem de kendisini daha üst seviyelere taşımak için büyük bir fırsata sahip olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum