VİDEO - Çınar ve Bismil’de korkutan yangınlar!

VİDEO - Çınar ve Bismil’de korkutan yangınlar!
Çınar İlçesine bağlı Kazıktepe köyünde çıkan yangın ekili araziye sıçradı. 100 dönüm arazide çıkan ve iki itfaiye aracının müdahale ettiği yangının devam ettiği öğrenildi.


Sait BAYRAM
TİGRİS HABER- Diyarbakır’ın Çınar ve Mazıdağ’ı ilçesinde meydana gelen yangın faciasının acısı dinmeden, Bismil ve Çınar ilçesinde iki ayrı anız yangını çıktı.

Alınan bilgiye göre, Çınar ilçesine bağlı Kazıktepe Köyü’nde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle köyün çevresindeki 100 dönümlük ekili araziye sıçradı. Yangına Diyarbakır’dan gelen iki itfaiye aracı müdahale ederken, yangın rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ediyor.

Çevreden geçen araç sürücülerinin korku ve paniğe yol açan yangının kontrol altına alınmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Bu arada Bismil İlçe girişinde bulunan Başakşehir bölgesinde yol kenarındaki kuru otların tutuşması üzerine fırtınanın da etkisiyle kısa sürede tarlalara sıçradı. Bismil Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa sürede yangına müdahalesiyle buğdayı biçilmiş tarladaki yangın kısa sürede söndürülerek, kontrol altına alındı. Öte yandan Bismil ilçe merkezi eski tekel binası yakınlarında da henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı anız yangını çıktı. Bismil Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa sürede, vatandaşların da yardımıyla yaptığı müdahalede yangın yayılmadan söndürüldü.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum