Çektar Orhan ve Traore çok can yakacak

Çektar Orhan ve Traore çok can yakacak
Trendyol 1'nci ligi yeni ekiplerinden Amedspor, yeni futbol sezonunda hazırlıklarını sürdürdüğü Kocaeli Kar tepedeki kampın ikinci gününde, sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor, Süper Lig hedefiyle çıktığı yolda Teknik Direktörlüğe Ersun Yanal'ı getirerek, rakiplerine karşı psikolojik üstünlük sağladı. Fenerbahçe takımını şampiyon yapan son teknik direktör olarak bilinen Ersun Yanal'ın Amedspor ile anlaşma sağlaması, sadece Diyarbakır değil Avrupa ve Dünya basınında da büyük yankı yaptı.

TÜRKİYE VE AVRUPA'DA FUTBOLCU AVI

Olağan kongre sonrası Aziz Elaldı başkanlığında oluşan yeni yönetim ve transfer komitesi, transfer konusunda aceleci değil. İnce eleyip, sık dokuyan yöneticiler, Amedspor'a karakter ve oyun yapısıyla uyan futbolcular transfer etmek için gece gündüz Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde transfer görüşmeleri yapıyor.

GÜNDE ÇİFT İDMAN

2 Temmuz'da Kocaeli Kartepe Otel'de kampa giren Amedsporlu futbolcular, Teknik Direktör Ersun Yanal ve profesyonel ekibi tarafından yeni sezon hazırlıklarına başladı. Dünü tek idmanla geçiştiren Amedsporlu futbolcular, teknik ekibin isteği doğrultusunda günde çift idman yapmaya başladı. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan futbolcuların, gösterdikleri performans ve hırs, teknik ekip tarafından yakın takibe alındı. İdmanda futbolcuların fiziksel, koordinasyon, güç, dayanıklılık testleri ile teknik kapasitelerinin arttırılması hedefleniyor.

ÇEKDAR ORHAN ZAYIFLADI

Geçen sezon fazla kiloları yüzünden sıkça eleştirilen Çekdar Orhan'ın kilo verdiği görüntüler, yeşil kırmızılı camia arasında sevinçle karşılandı. Taraftarın gözbebeği olan takımın 10 numarası Orhan Çekdar'ın bu durumu ve yeni transfer 29 yaşındaki Adama Traore'nun idmandaki performansı, teknik heyetin yüzünü güldürdü. İdmanda da bir biriyle çok iyi anlaştıkları gözlenen Çekdar Orhan ile Adama Traore'nin performansı sezon öncesi teknik heyeti ve taraftarı oldukça memnun etti. Yeşil kırmızılı taraftarlar, "Çekdar'ı zaten biliyoruz. Traore ile de iyi anlaşmaları sezon öncesi güven verdi. Trendyol 1'nci ligde bu ikili çok can yakacak, performanslarıyla bunu şimdiden gösterdiler" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum