Burçların yüzleşemedikleri korkuları neler?

Burçların yüzleşemedikleri korkuları neler?
Neden bazı insanlar sürekli para israf ederken diğerleri tam tersine fazladan bir kuruş harcamaktan korkuyor? Astroloji, burcunuzun en derin korkularınızın, hatta henüz farkına varmadığınız korkularınızın resmini çizebileceğini söylüyor.

KOÇ: UNUTULMAK

Koç, zodyakın en cesur burçlarından biridir. Onu korkutabilecek çok az şey var ama aynı zamanda zayıf yönleri de var. Koç'un her zaman en iyi olma eğilimi nedeniyle insanların onu unutmasından ya da sıkı çalışmasını görmezden gelmesinden korkabilir. Bu, kendine güvenen, liderlik odaklı ve elbette hırslı bir işaret için tökezleyen bir engeldir.

BOĞA: YOKSULLUK

Boğa burcu insanları çoğu zaman pa raya karşı kıskanç bir tavır sergilerler. Sorumludurlar, muhafazakardırlar, finansal istikrarı sağlamak için çok çalışırlar ve elde ettikleri her şeyi kaybetme düşüncesi onlar için çok korkutucudur. Psikolojide bu tür korkuların özel bir adı vardır - peniafobi veya yoksulluk korkusu, genellikle bir kişinin mali zorlukların üstesinden gelme biçiminde kendini gösterir. Bazıları için yoksullaşma ihtimali paniğe neden oluyor.

İKİZLER: KARAR VERME İHTİYACI

Hepimizin karar vermekte zorlandığı anlar olur, ancak İkizler burcu için bu çok daha sık olur. Bir seçim yapmak onlar için zordur - o kadar ki, burcun temsilcileri bazen başkalarının kaderlerine karar vermesine izin verir. Net bir cevap verme ihtiyacı İkizler burcunun kaygı ve endişesine neden olabilir, bu da bazı durumlarda insanlarla ilişkileri olumsuz etkiler.

YENGEÇ : HAREKETTTEN

Yengeçler ev insanlarıdır. Başka bir şehre ya da komşu şehre taşınma ihtimali onları korkutuyor. Bununla birlikte, Yengeçler genel olarak değişiklikleri iyi algılamıyorlar ve yalnızca ikamet ettikleri yerde değil - işaretin temsilcileri okulda yeni kuralların getirilmesi, bir partnerden ayrılması veya hatta sadece bir eşin satılması konusunda zor anlar yaşayabilir. araba. Evinizdeki mobilyaların yerini değiştirmek bile depresyon günlerini tetikleyebilir.

ASLAN: BAŞARISIZLIK

Başarısızlıkların bu kadar şiddetli yaşandığına dair başka bir işaret belki de yoktur. Hatta bazı Aslanlar kaybetme ihtimali karşısında hafif bir fobi yaşarlar. Belki de bu, burcun temsilcilerinin ilgi odağı olmayı ne kadar sevdiklerinden, ne kadar hayran kalmaya ihtiyaç duyduklarından kaynaklanmaktadır. Kaybettin, kayboldun, başarısız oldun - ve şimdi, bazıları için zaten bir hayal kırıklığı oldun, ama aslan için bu ölüm gibidir.

BAŞAK: TOPLULUK ÖNÜNDE KONUŞMA

Başak, topluluk önünde konuşmaktan güçlü bir hoşlanmama ile karakterize edilir. Bu işaretin temsilcileri ilgi odağı olmaktan nefret ediyor ve perde arkasında çalışmayı tercih ediyor. Yüzün kızarması, yukarı bakma korkusu, genel kaygı - ve bu sadece başlangıç!

TERAZİ: İNSANLAR NE DİYECEK

Terazi burcu diğer insanların fikirlerine çok önem verir. Bu arada, fobinin kökleri, çatışan görüşlerin neden olduğu olası çatışma korkusunda gizli olabilir ve Terazi sorun çıkarmaktan hoşlanmaz. Aksine, burcun temsilcileri doğal olarak işbirliği yapmaya eğilimlidirler, diplomatiktirler ve herhangi bir çatışmadan kaçınırlar. Çığlıklar ve bağırışlar Terazi'yi tamamen rahatsız edebilir - hem de uzun süre.

AKREP: ÖLÜM

Akrep hayat doludur: Var olmayan ve hayatta kalmayan, ancak enerjisini sonuna kadar harcayan, her anın tadını çıkaran tutkulu bir burçtur. Ve burcun temsilcileri dünyadaki kalışlarına çok değer verdikleri için, her şeyi kaybetme korkusu onlara musallat olabilir. Üstelik Akrep, yalnızca ölümün kendisinden değil, aynı zamanda ölüm sürecinden de korkabilir, bu nedenle onunla bu konuda şaka yapmamak daha iyidir. Asla! Biz ciddiyiz.

YAY: KAPALI ALANLAR

Yay özgürlüğü, seyahat etmeyi ve açık havada olmayı sever. Fiziksel olanlar da dahil olmak üzere kısıtlamalar onlar için hoş değildir. Klostrofobiden bahsetmiyoruz ama Yay burçları MRI makineleri gibi dar alanlarda veya sıkı emniyet kemerli küçük kabinlerde yolculuk yaparken biraz kaygı yaşayabilirler.

OĞLAK: HATA YAPMAK

Oğlak burcu, burç sistemindeki en sorumlu ve disiplinli burçlardan biridir, bu nedenle herhangi bir hata ve hata onu çok üzer. Oğlak burcunun ve diğerlerinin yargılamaması ve affetmemesi zordur, ancak kendine daha da katı davranır - kendisi çıtayı göklere yükseltmiştir ve onunla karşılaşamamaktan korkar. Çoğu zaman bu tür korkular çocukluktan gelen travmatik deneyimlerle ilişkilidir.

KOVA: CAN SIKINTISI

Bu hava burcu orijinal ve ilericidir, bu nedenle can sıkıntısı ve aylaklık ona göre değildir. Ve Tanrı korusun, eğer iş birdenbire ilgi odağı olmaktan çıkarsa veya kişisel yaşamında bir yalnızlık dönemi başlarsa, bu tür durumlar Kova burcunu ciddi depresyona sürükleyebilir.

BALIK: GÜZEL SAYILMAYAN HER ŞEYDEN KORKMA

Psikolojide bu korku kakofobi olarak tanımlanır. Tiksinme ve hoşlanmama düzeyi büyük ölçüde değişebilir ancak genel olarak kişinin güzel sayılmayan her şeyden korkması durumudur. Balık burcuna gelince, kakofobileri büyük olasılıkla yüzeyseldir. Sadece sanatçılıkları, müzikaliteleri, sanata ve güzelliğe olan sevgileri nedeniyle, daha az mükemmel ve çekici olmayan bir şeye katlanmaları zordur.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.