VİDEO - Bıçaklı, Baltalı Saldırgan 5 kişiyi yaraladı

VİDEO - Bıçaklı, Baltalı Saldırgan 5 kişiyi yaraladı
Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde şok edici bir saldırı yaşandı. 18 yaşındaki Arda K., çay bahçesinde oturan beş kişiyi bıçak ve balta ile yaraladı. Saldırganın, Nazi temalı kıyafetler ve maske giymesi dikkat çekti. Yaralılardan ikisinin durumu kritik.

Saldırı Anı Canlı Yayınladı

TİGRİS HABER - Saldırgan Arda K., saldırıyı sosyal medya üzerinden canlı yayınladı. Görüntülerde, Arda K.’nin çay bahçesinde ve çevresinde bulunan vatandaşlara balta ve bıçakla saldırdığı anlar yer alıyor. Sosyal medya videolarında, saldırganın bıçakla etrafa zarar verdiği, vatandaşların yardım çağrısında bulunduğu ve polis ekiplerinin olay yerine müdahale ettiği görülüyor.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Saldırının ardından, yaralılar Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin hayati tehlikesinin olduğu belirtiliyor. Saldırının ardından kaçmaya çalışan Arda K., güvenlik güçleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

celik-yelekli-ve-maskeli-saldirganin-bicakli-ve-baltali-saldirisi.jpg

Soruşturma başlatıldı

Arda K.’nin, saldırıyı bilgisayar oyunlarının etkisi altında gerçekleştirdiği öne sürülüyor. Saldırının ardından, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını ve sürecin titizlikle yürütüldüğünü açıkladı. Bakan Tunç, yaralı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve "Eskişehir’de kesici aletle rastgele insanlara saldırarak beş kişiyi yaralayan Arda K., Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir," şeklinde bilgi verdi.

Güvenlik ve Toplum Tepkileri

Bu tür şiddet olayları, toplumda büyük bir endişe yaratırken, güvenlik yetkilileri de olayın detaylarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Toplumun bu tür olaylara karşı duyarlılığı artarken, yetkililer, bu tür saldırıların önüne geçmek için gerekli önlemleri almakta kararlı olduklarını belirtiyor.

Olayla ilgili gelişmeler ve soruşturmanın detayları kamuoyuna açıklanmaya devam edecek. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.