VİDEO - Anne ve Oğluna Saldırı: 4 Kişi Tarafından Öldüresiye Darp

VİDEO - Anne ve Oğluna Saldırı: 4 Kişi Tarafından Öldüresiye Darp
İstanbul Kağıthane’de bir binaya yeni taşınan dört kişi, gürültü yapmamaları için uyarıda bulunan genç ve annesini sokak ortasında darp etti. Olay anı kameralar tarafından kaydedilirken, polis saldırgan dört kişiyi ve anneyi gözaltına aldı.

TİGRİS HABER - Olay, dün saat 22.30’da Kağıthane Gürsel Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerindeki bir binaya taşınan dört şahıs, akşam saatlerinde gürültü yapmaya başladı. Durmuş Köseoğlu (29), gürültü nedeniyle şahısları uyardı. Bunun üzerine tartışma çıktı.

Gürültü Kavgasında Anne ve Oğlu Darp Edildi

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşerek dört şahıs, Durmuş Köseoğlu ve onu kurtarmaya gelen annesi Nermin Köseoğlu’nu (60) sokak ortasında darp etti. Dakikalarca süren saldırıda genç yaralanırken, bina sakinleri araya girerek tarafları ayırdı. Olay anı kameralara anbean yansıdı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Köseoğlu’nu Şişli’deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

ailekavga.png

Polis Müdahalesi ve Gözaltılar

Gencin burnu ve elmacık kemiğinin kırıldığı öğrenildi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, saldırgan dört şahsı ve Nermin Köseoğlu’nu gözaltına aldı. Durmuş Köseoğlu, tedavisinin ardından taburcu edilerek şikayetçi olmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili ifadeler alındı ve adli işlemler başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.