Anadolu KAM-ŞADER’den Şehit askerler için açıklama

Anadolu KAM-ŞADER’den Şehit askerler için açıklama
30 yılda 350 milyar harcandı

 

 

 

Anadolu KAM-ŞADER Başkanı Ahmet Büyükburç,  Lice kırsalında şehit düşen 3 asker ve Şırnak’taki helikopter kazasında şehit olan 13 asker için yazılı bir açıklama yaptı.

Şehit askerlere Allahtan rahmet ve acılı ailelerine sabırlar dileyen Büyükburç, 30 yıllık savaşın faturasına ilişkin olarak ise, “Terörün ülkemize ve bölgemizde yapmış olduğu eylemlere karşı yaklaşık 30 yıldır yapılan mücadelede yaklaşık 350 milyar dolar harcandı. Geride yüz binlerce Gözü yaşlı Anne Baba Eş ve Çocuk bırakmıştır. Anadolu’da yaşayan Müslüman Türk Milletine acı ve gözyaşından başka bir şey vermemiştir ” dedi.

Anadolu Kam-Şader, Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı, Lice ilçesi kırsalında şehit düşen 3 asker ve Şırnak’ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 13 asker için yazılı bir açıklama yaptı.

 Şehitlere Allah’tan rahmet ve ailelerine sabır dileyen Anadolu KAM- DER açıklamasında “ Türk Silahlı Kuvvetleri vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini temin etmek için en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar kararlı mücadelesine devam edecektir” denildi.

‘80 milyon birinci sınıf vatandaştır’

Şehit aileleri, olarak bütün terör örgütlerini lanetlediklerini belirten Anadolu KAM- DER Başkanlığı açıklaması şöyle devam etti: “Bizler, hangi kökenden, hangi meşrepten, hangi görüşten olursak olalım, ülkesini ve milletini seven bir grup vatandaş olarak tüm dünyaya şu mesajı vermek istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, şehitlerinin ve gazilerinin fedakârlıklarıyla kurulmuş bir devlettir. Bu devletin 80 milyon ferdinin her biri aynı haklara, aynı özgürlüklere sahip, aynı kurallara tabi, birinci sınıf vatandaştır. Ülkemizde, dünyanın her yerinde olduğu veya olması gerektiği gibi, teröristler ve onları destekleyenler hukuk önünde hesap vermek mecburiyetindedir.”

‘30 yıldır yapılan mücadelede yaklaşık 350 milyar dolar harcandı’

“ Türkiye düşerse İslam Alemi düşer” ifadesinin kullanıldığı açıklamada “Teröristlerin özgür olduğu bir yerde vatandaşın can güvenliği de, mal güvenliği de yoktur; dolayısıyla orada bir devletin varlığından söz edilemez” denilirken, birlik ve beraberlik vurgusuyla açıklamada şu çarpıcı tespite yer verildi:  “Bölücü terör örgütlerinin ülkemize ve bölgemizde yapmış olduğu eylemlere karşı yaklaşık 30 yıldır yapılan mücadelede yaklaşık 350 milyar dolar harcandı. Geride yüz binlerce Gözü yaşlı Anne Baba Eş ve Çocuk bırakmıştır. Anadolu’da yaşayan Müslüman Türk Milletine acı ve gözyaşından başka bir şey vermemiştir.”

Özcan Yıldız

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.