Amedspor’un hedefi Galatasaray maçı

Amedspor’un hedefi Galatasaray maçı
Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen yeşil-kırmızılı ekip, deneyimli teknik direktör Erhan Eren yönetiminde, Galatasaray'a karşı en iyi sonucu almak için sahadan puan veya puanlarla dönmek adına çalışmalarını sürdürüyor

amedspor-kadin-takimi-galatasaray-1.jpg

Deneyimli teknik adam Eren, bu hafta deplasmanda yapacakları Galatasaray maçına günde çift antrenmanla devam edeceklerini,takımda tempoyu artırarak bu önemli ve zorlu maçtan puanla dönmek tek arzularının olduğunu söyledi. Eren “Galatasaray Kadın Futbol Takımı gibi ligin şampiyonluk adayları arasında yer alıyor, bu önemli ve zorlu bir rakibimiz karşısında Özellikle takımın savunma organizasyonu ve hücum varyasyonları üzerinde duruyoruz” dedi.

amedspor-kadin-takimi-galatasaray-2.jpg

Eren, takımda Fiziksel ve taktiksel anlamda güçlü bir performans sergilemek için bu hafta içinde yapılacak antrenmanlara ara vermeden hızlı bir şekilde sürdüreceklerini ifade etti. Eren, oyuncularının antrenmanlarda hırslı ve istekli oldukları ve moral ve motivasyonunun yüksek olduğu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.