Amedspor'dan Cassubie ve kaza açıklaması

Amedspor'dan Cassubie ve kaza açıklaması
Geçtiğimiz hafta Yohan Cassubie tesis çıkışı aracıyla Metin Diri isimli motosikletli bir yurttaşla çarpışmıştı ve Diri'nin durumu kritikti.

TİGRİS HABER - Kazadan sonra gözaltına alınan Yohan Cassubie dli kontrolle şartıyla serbest bırakılmıştı. Yoğun bakımda entübe vaziyette yatan Diri'nin öldüğüne dair haberlerin sosyal medyada yayılması üzerine Amedspor'dan zorunlu açıklama geldi.

Amedspor'dan gelen açıklama şöyle:

"Zorunlu Açıklama

Profesyonel futbolcumuz Yohan Cassubie’nin geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü Hüseyin Diri’nin vefat ettiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Durumu kritik olan Hüseyin Diri’nin yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Kulüp yönetimimiz, hastamız ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenmekte ve süreci titizlikle takip etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

20250321-205932.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.