Amedspor, Şagadam maçına hazır

Amedspor, Şagadam maçına hazır
Amedspor, 4. hazırlık maçını Türkmenistan'ın üst düzey liginde mücadele eden Şagadam ile oynayacak

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER- TFF Trendyol 1. Ligi yeni takımlarından Amedspor, Türkmenistan'ın üst düzey takımlarından olan Şagadam ile yarın saat 14.00'da hazırlık maçına çıkacak.

Trendyol 1. Ligi hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren yeşil kırmızılı ekip, Teknik Direktör Ersun Yanal önderliğinde devam ediyor. Bir yandan lige hazırlanan Amedspor, bir taraftan da transfer çalışmaları için yerli ve yabancı futbolcularla görüşmelerine devam ediyor.

amedspor-hazirlik-maci1.jpgYarın 27 Temmuz Saat 14.00'da Türkmenistan'ın üst düzey takımlarından Şagadam ile 4. hazırlık maçına çıkacak Amedspor, 3. galibiyetini elde etmeye çalışacak. İlk hazırlık maçında, Kuveyt Premier liginde mücadele eden Kuwait SC spor karşısında 2-0 sahadan yenik ayrılan Amedspor, ikinci hazırlık maçında ise Suudi Arabistan ekibi Al Safa FC’yi, Yakal Taylan ve Traore’nin golleriyle 2-0 yenmişti. 3. hazırlık maçında karşılaştığı Altınorduspor'u, Traore'nin ilk yarıda attığı gol ile 1-0 ile geçen Amedspor, yarın 4. hazırlık maçında 3. galibiyetini almak istiyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu maçta yeni transferleri de oynatarak fizik ve teknik kapasitelerinin ne durumda olduğunu görmek istiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum