Amedspor kadın futbol takımında izinler bitti

Amedspor kadın futbol takımında izinler bitti
Amedspor Kadın Futbol Takımı, milli maçlar nedeniyle verilen 3 günlük iznin bitmesiyle çalışmalarına yeniden başlıyor. Teknik direktör Erhan Eren yönetiminde, yarın deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı için hazırlıklara ara vermeden devam edecek.

Şehmus KIZILASLAN

Bornova Hitap Maçı Sonrası Verilen İzin Sona Erdi

TİGRİS HABER - Amedspor Kadın Futbol Takımı, geçen hafta kendi sahasında Bornova Hitap Spor ile oynadığı maçın ardından milli ara nedeniyle sporcularına 3 günlük izin vermişti. Teknik Direktör Erhan Eren, bu iznin sona erdiğini ve takımdaki tüm oyuncuların tam kadro olarak,Bugün saat 13.00’de Şehmus Özer tesislerinde ilk antrenmanlara başlayacağını belirtti.

amedspor-kadin-futbol-takiminda-izinler-1.jpg

Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başlıyor

Amedspor kadın futbol takımı 3 Kasım'da deplasmanda oynanacak olan Galatasaray maçı için hazırlıklar tam kadro olarak devam edecek. Zorlu Galatasaray karşılaşması öncesinde yoğun bir antrenman programı uygulayacaklarını belirten teknik adam Erhan Eren, ligdeki ara dönemi en verimli şekilde değerlendirmek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi. Amedspor, bu maçtan alacağı sonuçla ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedeflediklerini söyleyen, Erhan Eren, iki haftalık maç boşluğundan yararlanmak amacıyla bir hazırlık maçı yapmayı planladıklarına vurgu yaparak şunları söyledi. “ Bu hazırlık maçı, takımın form durumunu değerlendirmek ve Galatasaray maçı öncesi oyuncularımın sahada daha fazla süre almasını sağlamak açısından önemli bir fırsat olacaktır. Bu milli ara bize oyun planımızı güçlendirmek için zaman kazandırdı. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip sahaya hazır çıkmak istiyoruz,” dedi.

amedspor-kadin-futbol-takiminda-izinler-2.jpg

Takımda Moraller Yüksek

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Bornova Hitap Spor maçındaki performansıyla dikkat çekmiş, ancak bu performansı sürdürebilmek adına Galatasaray maçı öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyor. Takımda sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmaması, teknik heyet ve oyuncular arasında moralleri yükseltti. Özellikle zorlu deplasman maçına tam kadro ve motivasyonu yüksek bir şekilde çıkmak, Amedspor’un bu süreçteki en büyük avantajı olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.