Amedspor forması 550 çocuğu sevindirdi

Amedspor forması 550 çocuğu sevindirdi
Anız yangınında 15 kişinin hayatını kaybettiği köylerdeki çocuklar Amedspor forması ile sevindi. Amedspor taraftar grubu Barikat, X hesabından yaptığı paylaşımda, bu köylerde 550 çocuğu Amedspor forması dağıtarak sevindirdiklerini duyurdu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'a bağlı Çınar ilçesi ve Mardin'in Mazıdağı ilçelerine bağlı Herberé Tobınî Keleké ve Déré köylerinde meydana gelen anız yangın felaketinde 15 vatandaş hayatını kaybetti.

Bu vahim olayın ardından, özellikle çocukların yaşadığı travmayı hafifletmek ve onlara bir nebze olsun sevinç yaşatmak amacıyla "Çocuklarımız Amedspor'la Büyüyecek" sloganıyla başlatılan forma kampanyasında 550 çocuk Amedspor formasına kavuştu.

amedspor-formasi-2.jpeg

Amedspor taraftar grubu Barikat kendi X sayfasında yaptığı paylaşımda; yangın felaketinden etkilenen çocukların yüzünü güldürmek maksadıyla 550 adet Amedspor forması dağıttıkları belirtildi.Bu dayanışma sayesinde, yangından etkilenen çocuklara Amedspor formaları hediye edilerek, onların bir nebze olsun mutlu olmaları sağlayan, ve bu çalışmaya emek verenlere,ve çocukların yüzünde tebessüm oluşturan tüm gönüllülere ve Amedspor sevenlerine teşekkür edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.