Amedspor-Boluspor maçı hangi kanalda?

Amedspor-Boluspor maçı hangi kanalda?
Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor'la karşı karşıya gelecek. Trendyol 1. Lig 6. hafta karşılaşması ( Yarın ) Cumartesi günü saat 19.00'da Diyarbakır 33’binlik seyirci kapasiteli stadyumunda oynanacak.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor'la karşı karşıya gelecek. Trendyol 1. Lig 6. hafta karşılaşması ( Yarın ) Cumartesi günü saat 19.00'da Diyarbakır 33’binlik seyirci kapasiteli stadyumunda oynanacak. Futbolseverler bu maçı TRT dijital platform spor kanalından izleyebilecek.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki Amedspor, bu kritik karşılaşmada galibiyet alarak hedeflerine emin ve sağlam adımlarla ilerlemeyi amaçlıyor. Amedspor, Yanal’ın yönetiminde ligde oynadığı 5 karşılaşmada, 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı, 5. sırada 8 puanı bulunuyor. Rakip Boluspor’un ise, 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberliği var, 17. sırada 5 puanın bulunuyor.

Amedspor- Boluspor maçı (Yarın ) Cumartesi günü Saat 19.00’de Diyarbakır Stadyumunda oynanacak. Spor severler bu maçı TRT’nin dijital platform spor kanalından canlı olarak izleyebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.