VİDEO - Komagene Fotoğraf Zirvesi yarın başlıyor

VİDEO - Komagene Fotoğraf Zirvesi yarın başlıyor
Türkiye'nin Farklı illerinden 70 Fotoğrafçının katılım sağladığı Türkiye'nin en büyük fotoğraf Zirvesi 25 Nisan da başlayacak, 28 Nisan'da dona erecek.

TİGRİS HABER - 1.Uluslararası KOMMAGENE fotoğraf zirvesi başlıyor. Adıyaman’ın eşsiz güzellikleri ulusal ve uluslararası fotoğrafçıların objektifleriyle buluşuyor.

Türkiye’nin dört bir yanından başarılı çalışmalarıyla göz dolduran fotoğrafçıların katılacağı, 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesinde, Antik Yunan'dan Komagene'ye, Roma kültüründen İslam medeniyetine uzanan, zenginliklerle dolu bir kültürel mirasın keşfine çıkılacak.

Nemrut Dağı'ndan Gerger Kanyonlarına, Perre Antik Kenti’nden Kızılin Köprüsüne, Yüzen adalardan Kahta kalesine, Cendere Köprüsünden, Karakuş Tepesine, Abuzer Gaffari Türbesinden Safvan Bin Muattal Külliyesine, Mezopotamya’nın mistik atmosferinde tarih, doğa, kültür dolu bir program gerçekleşecek.

25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek zirve ile Adıyaman’ın zengin kültürünün, mutfağının, eşsiz doğasının ve kadim tarihinin tanıtılması amaçlanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.