Zarokistan kreş kayıtları başladı

Zarokistan kreş kayıtları başladı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çok dilli hizmet verecek olan Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evleri, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için kayıtları almaya başladı.

TİGRİS HABER - Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kayyım döneminde işlevsiz hale getirilen Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinin yeni eğitim ve öğretim yılına hazır olması için çalışmalarını hızlandırdı.

Okul öncesi eğitim

Yeni eğitim dönemine hazır hale getirilecek Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinde 3-6 yaş arası çocuklara, okul öncesi eğitim kapsamında beceriler kazandırılacak. Çocuklar, sosyal aktiviteler kapsamında drama, müzik ve sanat atölyelerinden faydalanacak.

Gündüz bakım evlerinde, kahvaltı, öğle yemeği ve ara öğünler uzman diyetisyenler tarafından belirlenerek hazırlanacak.

Çok dilli hizmet

Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde okul öncesine yönelik aktiviteler çok dili olarak verilecek. Çocuklar, Zarokistan kreşlerinden hafta içi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında faydalanabilecek.

Son başvuru 5 Eylül

Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evleri’nden faydalanmak isteyen ebeveynler, çocuklarının kimlikleriyle beraber başvuru yapmaları gerekiyor.

23 Ağustos Cuma başlayan kayıtlar, 5 Eylül’e kadar devam edecek. Yurttaşlar, Bağcılar ve Gürdoğan mahallelerindeki Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evlerine başvurarak kayıt yapabilir.

Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.