Yine kış, yine elektrik isyanları…

Yine kış, yine elektrik isyanları…
Şırnak'ta son günlerde yaşanan elektrik kesintilerini protesto eden yüzlerce esnaf ve yurttaş , Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi'ne yürüyerek mağduriyetlerinin sonlandırılmasını istedi.

Şırnak'ta son zamanlarda yaşanan elektrik kesintileri esnafı isyan ettirdi. Sık sık yaşanan elektrik kesintilerini protesto eden yüzlerce Şırnaklı esnaf ve yurttaş , Azadi Meydanı'ndan Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi merkez binasına yürüyüş gerçekleştirdi. Polisin zırhlı araçlarla aldığı yoğun önlem altında gerçekleştirilen yürüyüşün ardından yurttaşlar, şirket yöneticileri ile görüştü. Elektrik kesintileri nedeniyle yaşamlarının kabusa döndüğünü ve elektronik eşyalarının bozulduğunu ifade eden yurttaşlar, şirket yöneticileri ile yaptıkları görüşmenin ardından binadan ayrıldı. 


ELEKTRİK KESİNTİLERİ NEDENİYLE TRAFOLAR YANIYOR

Daha sonra Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi'nin önünde toplanan kitleye açıklama yapan Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi Şırnak Şubesi Müdürü Rıza Oğlak, yaşanan elektrik kesintilerinin trafoların yanması sonucu oluştuğunu ifade ederek, bu sorunu en kısa sürede çözmek için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Oğlak, "Halkımızın ve esnaflarımızın mağduriyetini anlıyoruz. Ama tüm personelimiz bu sorunu halletmek için çalışmalara aralıksız devam ediyor. Fakat halkımıza çalışmalarımız için bize sadece bir hafta ya da 10 gün mühlet versin" dedi. 

Yetkililerin yaptığı açıklamanın ardından kitle eylemlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.