Yerlikaya: 4 şehit, 14 yaralı!

Yerlikaya: 4 şehit, 14 yaralı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara TUSAŞ tesislerinin kapısına düzenlenen bombalı ardından silahlı saldırıda şehit ve yaralı sayısını açıkladı.

TİGRİS HABER - Yerlikaya, saldırıyı lanetleyerek, TUSAŞ tesislerinde gerçekleştirilen terör saldırısında 3 şehit ve 14 yaralı olduğunu açıklamıştı. Saldırıyı gerçekleştiren 3 kişiden ikisinin etkisiz hale getirildiğini belirten Yerlikaya, daha sonra yaptığı açıklamada 4 şehit olduğunu açıkladı.

Yayın yasağı getirilmeden önce kamuoyuna yansıyan bilgilere göre saldırıyı gerçekleştiren ve hala hayatta olan saldırganın yerleşke içerisinde olduğu, Özel TİM'in operasyon için içeri girdiği duyurulmuştu. İçerideki son saldırgan hakkında henüz resmi açıklama gelmedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, TUSAŞ önünde yaptığı açıklamada "Teröristlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor, kimlikleri belli olur olmaz hangi terör örgütü olduğunu paylaşacağız" dedi.

Bakan Yerlikaya, saldırıyı lanetleyerek hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa dileklerinde bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturmada 1 başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısı görevlendirildi" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.