Yanal: "Acı bir tecrübe yaşadık"

Yanal: "Acı bir tecrübe yaşadık"
Esenler Erokspor'a 4-0'lık skorla mağlup olan Amedspor'un Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonu açıklamalarda bulundu. Yanal, "Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu" dedi.

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig 8. Hafta mücadelesinde Esenler Erokspor karşısında 4-0'lık skorla hüsrana uğrayan Amedspor'un Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak maça dair değerlendirmelerde bulundu. Maça coşkulu başlamak istediklerini söyleyen Yanal, "Rakip kalede pozisyon ararken kalemize dönen topların maliyeti ağır oldu" ifadelerini kullandı.

"Coşkulu bir oyun hayal etmiştik"

Sezon başından bu yana tüm hazırlıklarını ve idmanlarını saha içerisinde coşkulu oyunla buluşturmak isteyen bir anlayışta olduklarının altını çizen Yanal, "Coşkulu oyun istediğimizin karşılığında rakibin hızlı oyuncularıyla ağır bedel ödemiş olduk. Futbol süratli ve hızlı oyuncularla direkt oynanan bir oyun olunca daha tehlikelidir. Rakip bunu bize karşı yaptı. Biz bu konuda yetersizdik. Rakip kalede pozisyon ararken kalemize dönen topların maliyeti ağır oldu. Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu." diye konuştu.

"Taraftar tepkisi normal"

Amedspor'un büyük bir camia olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik direktör, "Sezon başında kendi sahamızla iyi bir ivme ile başlayıp seyircilerimiz önünde bunu devam ettirmek istiyorduk ama olmadı. Bu skorda taraftarın tepki vermesi de normal." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.