VİDEO - TFF Başkanı seçilirse Amedspor maçını Diyarbakır'da izleyecek

VİDEO - TFF Başkanı seçilirse Amedspor maçını Diyarbakır'da izleyecek
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin 18 Temmuz 2024 tarihinde Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda aday olduğunu açıklayan, Eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu "Ben başkan seçilirsem Amedspor maçını Diyarbakır'da izleyeceğim" dedi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir programında Amedspor ile ilgili önemli açıklamada bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun katıldığı programda sunucunun sorduğu , “Amedspor’un size destek vereceği konusunda görüşme yaptınız mı? Sorusunu Hacıosmanoğlu şöyle yanıtladı:

1Evet görüşme yaptım, biz de Türkiye’nin bir takımıyız. Diyorlar “Bu vatan bizim, spor kardeşliktir.” Bizimle bu diyaloğa girdiğiniz için mutluyuz. Bunu da ancak sizin yönetiminiz ile yaparız." Diyorlar bizim için vazgeçilmez olan nedir. Vatanın seven, sporda da kardeşliği isteyen insanlarla neden biz ön yargılı bakalım ki, sporda kardeşliği kuralım diyorlar bize onun temsilcisi olalım, hata dedim ki Allah nasip ederse başkan olursam ilk başkanlığında sizin maçını izlemeye Diyarbakır’a geleceğim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum