VİDEO - TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Amatörde yabancı oynaması doğru değil

VİDEO - TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Amatörde yabancı oynaması doğru değil
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü tarafından düzenlenen, "Geleceğin Yıldızları Başakşehir’de Parlıyor" açılış törenine katıldı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açılış töreninde yaptığı konuşmada önemli konulara parmak basan, Hacıosmanoğlu BAL liginde 30 yaşın üzerinde transfer yapıldığını ve yabancı sporcuların oynaması gençlere hakaret olduğunu vurguladı.

"Yabancı sporcuların oynaması bizim gençlerimize hakarettir"

"Geleceğin Yıldızları Başakşehir’de Parlıyor" açılış töreninde konuşma yapan, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Dışa bağımlılığı azaltmak için üretmek zorundayız. Ürettiğiniz zaman güçlü olursunuz. Tükettiğiniz zaman her geçen gün zayıflarsınız. Bizi bunu Amatörden başlayarak 3'ncu Lig, 2'nci ve 1'nci buralara altyapılarına önem vererek üreten takımlar haline göstermemiz lazım. Bunun için cok çalışacağız. Çünkü üretmeden Dışa bağlı kalıyorsunuz. BAL liginde bile 30 yaşın üzerinde transfer yapılıyor. Yabancı futbolcu oynuyor. Amatörde Bunu bizim gençlerimize hakaret olarak düşünüyorum, biz buna el atmalıyız. Amatörde değil 3'ncü Lig, 2'nci ve 1'nci Lig'de bile benim şahsi düşüncem yabancı oyuncu olmaması lazım” diye konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.