VİDEO - Sur Belediyesi’nden ‘Sarı Çizgi’ denetimi

VİDEO - Sur Belediyesi’nden ‘Sarı Çizgi’ denetimi
Sur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sur ilçesindeki yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Gazi ve Balıkçılarbaşı caddesinde esnaflara yönelik ‘sarı’ çizgi denetimi gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri, esnaflara uyarılarda bulundu.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Sur ilçe Belediyesi, sur içinde yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı caddelerde kaldırım işgallerine dur demek amacıyla uygulama başlattı.

zabita-denetim-1.jpeg

Çok sayıda zabıta ekibinin katıldığı uygulamada, çok sayıda esnafa uyarılarda bulunuldu. Uygulamanın sık sık devam edeceği bildirildi.

zabita-denetim-2.jpeg

Yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gören Diyarbakır’ın Merkez Sur ilçesinde yaşanan kaldırım işgallerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Sur İlçe Belediyesi’nce bugün başlatılan ‘sarı çizgi’ denetimlerinde çok sayıda zabıta ekibi katıldı.

zabita-denetim-3.jpeg

Özellikle yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Gazi ve Balıkçılarbaşı Caddesi’nde gerçekleştirilen denetimlerde, ‘Sarı Çizgi’ uygulamasına esnafların ve dükkân sahiplerinin uyması ve gelişigüzel kaldırımların işgal edilmemesi yönünde uyarılarda bulunuldu.

zabita-denetim-4.jpeg

Denetimlerde ayrıca, zabıta ekiplerince Belediye Zabıta Tembihnamesi’nin 39. Maddesi hükümleri hatırlatılarak kaldırım üzerindeki sergi amaçlı mallar kaldırıldı. Uygulamanın yapıldığı noktalarda kurallara uymayanlara işlem yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum