VİDEO - Ersun Yanal ve ailesinin özel görüntüleri

VİDEO  - Ersun Yanal ve ailesinin özel görüntüleri
Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, eşi İren Yanal, kızı Neva ve yardımcıları ile danışmanlarından oluşan ekip ile birlikte özel uçakla Diyarbakır'a geliş hikayesini Tigris Haber okurları için yazdık.

Mehmet Türk - Özel

TİGRİS HABER - Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kendisini 1 yıllık Amedsporlu yapan sözleşmeye bugün imza attı. Ersun Yanal'ın imza töreni kadar geliş hikayesi de Amedspor taraftarlarının merak ettiği bir başka konu oldu. Yanal, eşi İren Yanal, kızı Neva ve yardımcıları ile danışmanlarından oluşan ekip ile birlikte özel uçakla Diyarbakır'a geliş hikayesini Tigris Haber okurları için yazdık.

Sabah saatlerinde VIP lüks siyah renkli bir araçla İstanbul Hava Limanı'na gelen Ersun Yanal, eşi İren ve kızı Neva Yanal, Takım Psikoloğu Seren Akımcı Özdurulmuş ve Medya ve İletişim Danışmanı Ali Ergöçmez'i, ilk olarak üzerinde Elif Aras yazan özel jetin pilotu ve görevlileri karşıladı. Tecrübeli hoca Ersun Yanal, ekibinde yer alan Takım Psikoloğu Seren Akımcı Özdurulmuş ile Medya ve İletişim Danışmanı Ali Ergöçmez'le uçakta sohbet ettikleri görülüyor. Özel jetin Diyarbakır Havalimanına iniş yapmasından sonra Ersun Yanal ve beraberindekileri, havalimanında görevli yer hizmetleri veren Çelebi Hava Servisi ekiplerinin karşıladı. Görevliler, Ersun Yanal'a, "Hoş geldiniz" dedikten sonra birlikte sırayla hatıra fotoğrafı çektirdikleri görüldü.

Kendilerini bekleyen özel araçla daha sonra CIP servisinden geçen Yanal, eşi İren Yanal, kızı Neva Yanal ve beraberindekiler, kendilerini bekleyen Amedsporlu yöneticilerle bir araya geldi.

İren Yanal, CHP'Lİ başkanın kızı

Bahçeşehir Üniversitesi mimarlık bölümü mezunu olan İren Yanal'ın Bodrum'un CHP'li eski belediye Başkanı Mazlum Ağan'ın kızı olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum