VİDEO - Doğal gaz patlaması; 4 ölü, 20 yaralı

VİDEO - Doğal gaz patlaması; 4 ölü, 20 yaralı
İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde unlu mamul üretimi yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası ilk belirlemelere göre 2 kişi ölmüş 16 kişi de yaralanmıştı.

TİGRİS HABER - Ayrancılar Mahallesi, Barış Manço Caddesi'ndeki bir unlu mamuller dükkânında saat 15.00 sıralarında patlama oldu.

izmir-torbalida-patlama1.jpg

Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada çok sayıda kişi yaralandı. İhbarı üzerine adrese jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Doğal gaz patlaması nedeniyle ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı öğrenildi.

izmir-torbalida-patlama2.jpg

TORBALI BELEDİYE BAŞKANI DEMİR'DEN İLK AÇIKLAMA

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, "3 vatandaşımızı kaybettik. 10'u ağır yaralı 20 kişi yaralandı. Yeni aldığımız haberle vefat sayısı 4'e çıktı" diye açıklama yaptı.

izmir-torbalida-patlama3.jpg

7 katlı binanın giriş katındaki bir fırında patlamanın meydana geldiği öğrenildi. Binanın giriş katında meydana gelen patlamadaki son bilgiler, 4 vatandaş hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.

Olay yerinde itfaiye ve AFAD ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara vatandaşlar da destek veriyor. Patlamanın meydana geldiği sokaktaki birçok binada ve araçta da ağır hasarlar oluştuğu görüldü. (Ajanslar)

Kaynak:Ajanslar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.