VİDEO - Çocuklar Amedspor kampında

VİDEO - Çocuklar Amedspor kampında
Trendyol 1’nci lig ekibi Amedspor, Kocaeli Kartepe’de yaptığı kampını ziyaret eden minik sporcular, ünlü Teknik Direktör Ersun Yanal'a büyük ilgi gösterdi. Minik hayranları Yanal'dan imza koparmak için birbiriyle yarıştı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Süper ligi hedefleyen Amedspor'un Kocali Kartepe'de yaptığı kamp çalışmaları devam ediyor. Eski ve yeni futbolcular hazırlıklarını sürdürürken, yeşil kırmızılı ekibin kampını ziyaret eden minik sporcular, Ersun Yanal'a büyük ilgi gösterdi. Yakın bir sahada çalışmalarını sürdüren minik sporcular, Ersun Yanal ve Amedspor takımını yakından görme fırsatı buldu. Ersun Yanal'ın izin verdiği minik sporcular, Ersun Yanal'ın etrafında yumak oluştur. İmza almak için birbiriyle yarıştığını göre minik sporculara Ersun Yanal, "Merak etmeyin herkesin defterini imzalayacağım" dediği duyuluyor.

ersun-yanal-minik-sporculara-imza.jpg

Minik sporcuların bu imza isteğini kırmayan tecrübeli teknik adam Ersun Yanal, minik sporcularla tek tek yakından ilgilenerek defterlerini imzaladı. Bazı minik sporcular, Ersun Yanal ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.