VİDEO - Çocuk parkında tehlikeye davetiye

VİDEO - Çocuk parkında tehlikeye davetiye
Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Mezopotamya Mahallesinde bulunan Begonvin Çocuk Parkı'ndaki bir aydınlatma lambası direğinin içinden geçen elektrik kablolarının açıkta olması, tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Mezopotamya Mahallesinde bulunan Begonvin Çocuk Parkı'ndaki bir aydınlatma lambası direğinin içinden geçen elektrik kablolarının açıkta olması, tehlikeye davetiye çıkarıyor. Açık tutulan bölmedeki kablolara da adaptör bağlanması, "pes" dedirtti. Mahalle sakinleri, uzun zamandan beri durumun böyle olduğunu ve kimsenin bu konuya çözüm bulmamasından yakındı.

cocuk-parkinda-tehlikeye-davetiye-2.jpegKayapınar İlçesi Mezopotamya Mahallesi Yılmaz Güney Caddesi üzerinde bulunan Begonvin Parkı'nda bulunan aydınlatma direklerinden biri, tehlikeye adeta davetiye çıkarıyor. Çocukların gün boyu oyun oynadığı parkta, ellerinin ulaşabileceği bir yükseklikte açık olan bölmede, elektrik kablolarının olduğu görüldü. Kayyum döneminden beri bu durumun devam ettiğini belirten mahalle sakinleri, çözüm bulunmaması nedeniyle çocuklarını parka göndermek istemiyor.

cocuk-parkinda-tehlikeye-davetiye-1.jpeg

Elektrik direğinin içinden geçen elektrik kablolarına adaptör bağlandığı ancak, hangi elektrik yada elektronik cihazın şarj edildiği bilinmiyor. Park sulama, aydınlatma işlerinin Kayapınar Belediyesi sorumluluğunda olduğu öğrenilirken, bu durumun kayyum döneminden beri devam ettiği öğrenildi. Mahalle sakinleri, 31 Mart tarihinde yapılan seçimlerde, seçilen yeni yönetime çağrıda bulunarak, bu tehlikeli durumun ortadan kaldırılması talebinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum