VİDEO - Amedspor tesislerinde son aşama

VİDEO - Amedspor tesislerinde son aşama
Amedspor’un Talaytepe'de bulunan Şehmus Özer Tesisleri’nde, sezonun sona ermesinin hemen ardından başlatılan bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor’un Talaytepe'de bulunan Şehmus Özer Tesisleri’nde, sezonun sona ermesinin hemen ardından başlatılan bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Tesislerde yapılan kapsamlı bir yenileme süreci son aşamaya geldi. Tesisin dış cephesi hazır hale getirildi, iç dekorasyon ve düzenleme çalışmaları ise devam ediyor.

amedspor-tesislerinde-son-asamaya-gelindi-3.jpgDış cephede renkli değişim

Tesislerin dış cephesi ilk etapta tamamlanarak, Amedspor’un renkleri olan yeşil-kırmızı renklerle boyandı. Bu renkli dış cephe, tesise estetik bir görünüm kazandırırken, Amedspor’un kimliğini de yansıtıyor. Tigris Haber tarafından görüntülenen yeni dış cephe, taraftarlar ve spor camiası tarafından büyük beğeni topladı.

amedspor-tesislerinde-son-asamaya-gelindi-4.jpg

İç mekânlarda yoğun çalışmalar

Tesislerin iç mekânlarında ise mobilya ve dekorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yenilenen mobilyalar ve modern dekorasyon, futbolculara ve teknik ekibe daha konforlu bir çalışma ortamı sunacak.

amedspor-tesislerinde-son-asamaya-gelindi-5.jpg

Tamamlanma aşamasına gelindi

Yenileme çalışmalarında sona yaklaşılması, takımın en kısa sürede yeni tesislerine kavuşacağının sinyallerini veriyor. Tesislerin tamamen hazır hale gelmesinin ardından, Amedspor’un futbolcuları ve teknik ekibi, hazırlıklarını burada sürdürebilecek.

amedspor-tesislerinde-son-asamaya-gelindi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum