VİDEO - Amedspor tesisleri sil baştan

VİDEO - Amedspor tesisleri sil baştan
Yeni futbol sezonunda Trendyol 1 Lig'de mücadele edecek olan Amedspor'un, mevcut kulüp binası ve Şehmus Özer Tesisleri onarım ve bakıma alındı.

Özel Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER -Amedspor bir taraftan Trendyol 1'nci liginden Süper lige çıkmak için güçlü sporcu kadrosunu oluşturmaya çalışırken, bir taraftan da mevcut Şehmus Özer Tesisleri ve kulüp binası da yeni sezona hazırlanıyor.

2.jpgTalaytepe mevkiinde bulunan Şehmus Özer tesislerinin ilk etap dış cephe çalışmaları için iskele kurulumu yapıldı. Tesisin iç tarafında da çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Sporcuların kalacak odaları yeniden dizayn edilirken, bazı küçük odalar birleştirilerek, futbolcuların kullanım alanları genişletme çalışmaları yapılacak. 75 odası olan tesislerde, kullanım alanı genişletilerek, oda sayısı 50'ye düşürülecek. Giriş katında bulunan sporcu toplantı salonu, yemekhane olarak kullanılacağı ve en önemli adım ise tesis dışında bulunan boş alanı da çok amaçlı fitness olarak planlanıyor. Tesislerde çok kapsamlı ve amacına uygun fitness aletleriyle donatılacak.

3.jpg

Tesiste mevcut bulunan iki futbol antrenman sahaları ise, çim sahada bakım onarım yapılacak, yan sentetik saha ise çim sahaya çevrilecek. Yapılması planlanan bu iki saha için çalışmaların hızlandırıldığı, profesyonel peyzaj mimarlarının çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum