VİDEO -Amedspor kadın takımı ‘Narin’ yazılı tişörtle sahaya çıktı

VİDEO -Amedspor kadın takımı ‘Narin’ yazılı tişörtle sahaya çıktı
Amedspor kadın futbol takımı kendi sahasında oynadığı maça üzerinde ‘Narin’ yazılı forma ile çıktı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor Kadın Futbol Takımı, kendi evinde Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGETspor'u konuk ettiği karşılaşmada üzerinde ‘Narin’ yazılı forma ile sahaya çıktı.

Maç öncesinde, her iki takımın futbolcuları, geçtiğimiz günlerde 8 yaşında hayatını kaybeden Narin'in anısına, üzerinde "Narin" yazılı tişörtlerle sahaya çıktı.

Bu jest, hem sahada hem de tribünlerde duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Protokol ve STK Temsilcileri Tribünde: Maçı izlemeye gelenler arasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Amedspor Kulüp Başkan Vekili Baran Durmaz, Diyarbakır İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal ve birçok sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi de yer aldı. Onlar da bu önemli maça katılarak Amedspor Kadın Futbol Takımı'na destek verdi.

whatsapp-image-2024-09-15-at-16-13-14.jpegMaç öncesi yapılan bu anma, sporun yalnızca bir oyun olmadığını, aynı zamanda toplumsal olaylar ve duygularla güçlü bir bağ kurduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu hareket, futbolun insanları bir araya getiren, dayanışma ve destek gösteren bir alan olduğunu da vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum